Anunțul făcut de Adela Popescu despre fiul ei

by Cristian Dobre

Adela Popescu le-a împărtășit fanilor ei o mare bucurie. Vedeta a anunțat că nu își mai alăptează băiețelul la sân.

Adela Popescu a devenit mămică în luna iunie a anului 2016, atunci când a adus pe lume un băiețel, Alexandru, din mariajul cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan.

Vedeta l-a hrănit la sân pe fiul ei, Alexandru, până de curând. Însă, acum, Adela Popescu și-a anunțat fanii de pe internet că nu își mai hrănește băiețelul la sân.

“Fetelor, au trecut 10 zile legate de când nu i-am mai dat sân lui Alexandru. Am vrut să vă scriu după patru, apoi după șase, dar am amânat pentru a fi sigură și eu că gata, asta a fost. 
 Ei bine, gata, asta a fost! 
 Și mă simt minunat. Și am impresia că și el. ? 
 E muult mai drăgăstos, mănâncă mai mult și cu poftă, mă vrea mereu prin preajmă, mai mult că înainte, doarme toată noaptea cu mine lângă el fără să ceară sân, parcă și vorbește mai bine. 
 Ciudat este că nu am avut nicio clipă sentimentul acela oribil de abandon, de care am tot auzit. Nu mi-a venit să plâng că s-a terminat, mi-a venit să plâng de fericire că abia am început o nouă etapă. Zău. Petrec la fel de mult timp cu el, dar doar pentru că vreau, nu pentru că “trebuie să îi dau sân că nu adoarme altfel”. Îl adormim deseori în brațe, ori eu, ori Radu, însă în 5 minute după ceas pică lat. La prânz nu s-a schimbat treabă, mamaie îl adoarme la fel, poate doar puțin mai târziu. Și-a decalat orele de somn. Nu adoarme înainte de 22:00 însă tot la 07:00 e în picioare. 
 Acum am trecut la o nouă etapă pentru somnul de seară, aceea în care stingem lumina, ne punem în pat, ne drăgalim, povestim, și apoi adormim. Așa, lin, frumos. De trei ori ne-a reușit până acum, sper să ne facem un obicei. 
 Una peste altă, există viață după înțărcare. ? Și una chiar frumoasă. Parcă miroase puțin că cea de dinainte. Doar puțin, o frântură de mireasmă ce se pierde la prima căzătură a făpturii miraculoase din viața ta ce face c..a, p..u, mai vomită, se împiedică, își sparge un dinte, trântește, se tăvălește, lovește,urlă, te șantajează, îți încearcă limitele, te trage de păr, de ochi, de nas, de buze. Făptură ce a dat sens statului în baie, cafelei, mersului la film, Netflix-ului ? 
  
 Cu toate astea, ce bine că e, ce mirare că suntem încă vii. Eu și tati. :)))))))”, a precizat Adela Popescu pe blogul ei.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments