Antrenorul UTA-ei şochează: ”Sper să jucăm pe noul stadion cel târziu în septembrie!”

by Sorin Haut

Viitorul antrenor al UTA-ei, Laszlo Balint, a anunțat în această dimineață, la Digi Sport, că arena din Arad va fi inaugurată spre sfârșitul verii, iar noua sa echipă va putea juca acolo cel târziu în septembrie! Tehnicianul ce îşi încheie socotelile la Metaloglobus a primit asigurări că meciul de deschidere pe noul stadion „Francisc Neuman” din Arad se va juca în vara anului 2019.

Informaţia e cel puţin şocantă, atâta timp cât arena UTA e departe de a fi finalizată, iar termenul de 2-3 luni pare mai degrabă unul de SF! La cum arată acum şantierul, e greu de crezut că se va putea juca acolo şi în 2020.

”Faptul că oamenii de acolo au încercat să finalizeze cât mai repde stadionul a fost unul dintre atuurile cu care m-au convins să merg la UTA. În acest moment, se poate spune că stadionul este pe ultima sută de metri în ceea ce privește construcția. Din ce discuții am avut cu oamenii de acolo, cel târziu în august sau septembrie să putem juca meciuri oficiale pe noul stadion.

Toată lumea știe ce suporteri sunt la Arad, ce emulație se va creea odată cu inaugurarea noului stadion. Sunt convins că se va creea o emulație extrem de benefică pentru echipă. UTA este o echipă foarte iubită, cu suporteri foarte pretențioși”, a spus Laszlo Balint, la Digi Sport Matinal.

Balint a semnat în urmă cu câteva zile cu UTA și are planuri mari pentru sezonul următor. Deși promovarea nu i-a fost impusă ca obiectiv, tehnicianul dă asigurări că echipa se va lupta pentru un loc pe prima scenă fotbalistică din România.

Promovarea nu este un obiectiv impus, dar eu sper că voi reuși să fac asta. Îmi doresc să avem constanță în rezultate și să dezvoltăm un joc care să fie pe placul suporterilor. Eu am entuziasm și încredere că putem să reușim în sezonul următor”, susține noul antrenor al celor de la UTA.

Facebook Comments