Antrenorul UTA-ei a fost admis la Licenţa PRO UEFA

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Săptămâna trecută, 31 de antrenori cu Licența A UEFA au susținut examen pentru acceptarea la cursurile UEFA PRO București. Printre canditați s-au aflat tehnicianul UTA-ei, Laszlo Balint, dar şși arădenii Cristian Todea, noul „secund” al lui Pustai, la Dunărea Călărași și Dan Stupar, „principalul” celor de la Progresul Pecica.

Balint se regăsește printre cei 19 acceptați, cu Mirel Rădoi șef de promoție. De altfel, selecționerul naționalei de tineret a României a luat singura nota de 10 a concursului, la proba practică. Revenind, Gyuszi Balint a luat nota 7,46 la practică și 8,92 la scris pentru o medie de 8,19, ce-l plasează pe locul 11 printre noii săi colegi de la cursurile Licenței PRO.

Todea este imediat în spatele antrenorului utist, cu media 7,99, în timp ce Dan Stupar a căzut testul la proba scrisă. Adrian Mutu, Dorin Goian, Marius Măldăraşanu sau Florin Bratu sunt alte nume din fotbalul românesc ce au fost acceptaţi şi vor lua parte la 14 module (primul în 26-28 august). Licenţa va fi susţinută la finalul lui 2020.

 

Facebook Comments