UPDATE: ANTONIO CONTE SI-A REZILIAT CONTRACTUL CU JUVENTUS. ALLEGRI E NOUL ANTRENOR

by Sorin Haut

Tehnicianul Antonio Conte şi-a reziliat contractul cu Juventus Torino, a anunţat, marţi, clubul italian, în timp ce Gazzetta dello Sport menţionează că favoriţi pentru a prelua gruparea torineză sunt Massimiliano Allegri şi Roberto Mancini.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Conte a decis să demisioneze din cauza divergenţelor cu oficialii torinezi în privinţa jucătorilor ce ar trebui aduşi pentru a întări echipa.

Antonio Conte antrena Juventus din 2011, reuşind să câştige campionatul Italiei de trei ori.

Contractul lui Conte cu Juventus expira la finalul sezonului 2014/2015.

UPDATE: Fostul tehnician al echipei AC Milan Massimiliano Allegri a ajuns la un acord cu gruparea Juventus Torino, pe care o va pregăti în următoarele două sezoane, informează Gazzetta dello Sport.

Salariul lui Allegri ar urma să fie de două milioane de euro pe an plus bonusuri.

Şedinţa de pregătire de miercuri a fost condusă de colaboratorii lui Antonio Conte, tehnician care şi-a dat demisia, marţi seară, fiind nemulţumit de campania de transferuri din această vară.

Una dintre cele mai importante probleme pe care Allegri va trebui să o rezolve în mandatul său la AC Milan este reprezentată de situaţia mijlocaşului Andrea Pirlo. Cei doi au mai colaborat la AC Milan, însă Allegri a decis să nu-i prelungească înţelegerea mijlocaşului, care s-a transferat liber de contract la Juventus în 2011.

Sursă: mediafax.ro

Facebook Comments