Antonio Banderas, președinte onorific la Miami Fashion Week

by Dana B.
 Actorul spaniol Antonio Banderas, absolvent al unor cursuri de design, va fi președintele onorific al Miami Fashion Week/ Săptămâna Modei de la Miami (MIAFW) unde va susține câteva cursuri de profil și va prezenta colecțiile unor designer renumiți.

Evenimentul, care se va desfășura în perioada 31 mai – 4 iunie, va beneficia, printre altele, de o gală de binefacere și de un concert al artistului argentinian Diefo Torres, dar și de colecțiile unor importanți designeri ai momentului precum Agatha Ruiz de la Prada, Angel Sánchez, Físico, Custo, René Ruiz, Shantall Lacayo, Silvia Tcherassi și Yirko.Printre profesorii participanți se vor afla Barbara Hulanicki, designer de modă și artistă; Orsola de Castro, fondatoarea și directoarea Fashion Revolution; Willie Walters, director al programelor de modă la Central Saints Martins din Londra, sau Gabriella Smith, cofondatoare a The Upcycle Project Miami.

Profesorii își vor împărtăși cunoștințele studenților care vor dori să participe la aceste cursuri, contra sumei de 45 de dolari/zi. Pe lângă cursurile propriu-zise este organizată și o expoziție cu creații, în cadrul UpCycle, realizate de studenții Institutului de Modă din Miami.

Pe plan profesional, Antonio Banderas va fi Lamborghini și Alec Baldwin Ferrari, într-un film despre rivalitatea celor două mărci auto.

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments