Ani Crețu a vorbit despre drama băiețelului ei

by Dana B.

Ani Crețu a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului ei. Totul a pornit de la un banal vaccin, iar de atunci viața vedetei și a băiețelului ei s-a schimbat complet. 

Din cauza vaccinului, băiatul  a ajuns să aibă o alergie gravă care poate să îi provoace oricând un şoc anafilactic. „Am facut ce face majoritatea, mi-am vaccinat copilul fara sa citesc!”, a spus Ani Creţu.

„Au fost foarte multe lucruri cumulate şi cred că încet încet o să o rezolvăm. M-am chinuit mai mult singură pentru că bărbaţii tind să fugă şi se retrag în ei să nu vadă. Au fost momentul de dificile. La un moment dat eram disperată de întrebările celor din jur despre copil. Şi la un moment dat a fost conceput într-o zi nefertilă. Pe la cinci luni jumate au pornit nişte contracţii şi am ţinut sarcina până în ultima zi în perfuzii. Totul a fost bine după ce am născut,  două luni. Nu vreau să fie o poveste lacrimogenă. Mie îmi place să fac mişto de viaţă, nu ea să facă mişto de mine. Eu nu plâng, am plâns când trebuia să plâng. Dacă aş fi plâns mai mult nu ajungeam aici. Prima dată i s-a umplut gura de sânge şi la două zile a încept diareea. Corpul lui nu producea o enzimă.”, a declarat Ani Creţu, în pentru emisiunea „Acces Direct”. Zilele trecute, Ani Crețu a declarat că a divorțat de soțul ei.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments