Andrei Gheorghe: “Sunt obosit. Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă”

by Dana B.

Dovada că Andrei Gheorghe se simțea rău în ultima perioadă, este mesajul postat de acesta recent. Dezamăgit de ceea ce se întâmplă pe scena politică, omul de radio a publicat un mesaj, în care își exprimă durerea.

Andrei Gheorghe, care a murit la vârsta de 56 de ani,  povestea într-o postare de pe reţelele de socializare că se simte extenuat şi că făcea parte din “generaţia de sacrificiu”.

“Sunt obosit. Am fost “generația de sacrificiu” şi am crezut ca după un drum lung şi greu o să ajungem într-o poiană cu soare şi flori. Dar nu a fost așa. Drumul nu ducea nicăieri şi într-o zi sătui de foame şi mizerie ne-am revoltat, ne-am ucis conducătorii şi am crezut că după un alt drum lung şi greu o să ajungem la malul unei ape dulci. Apa însă e salcie, terenul mlăștinos şi cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață în calești scumpe, copiii lor ni se urcă în cap și dansează țonțoroiul, iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frații fug scârbiţi şi-şi caută fericirea în alte zări. Speranţa a leșinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall, iar eu imi număr firfireii și mă gândesc dacă-mi ajung de o funie mai sănătoasă. În faţa nu văd nimic decât beznă și întuneric, în jurul nostru doar mizerie și dezmăț și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă. Va blestem conducători ai României şi-n pușcărie dacă v-aş bagă pe toți, cu nimenea nu aş greși. Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, înfumurările și prostia voastră agresivă. Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită, într-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți în sufragerie și cu părinții ăn întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește”, este mesajul jurnalistului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments