Andrei are nevoie de noi ASTĂZI! Mâine ar putea fi prea târziu

by Dana B.

Arădeanul Andrei Pusok are nevoie de ajutorul nostru. De ce ASTĂZI și nu mâine? Pentru că lupta lui Andrei pentru viață este una contracronometru.

Până în septembrie 2017, Andrei era un tânăr normal, cu multe planuri de viitor pe care, însă, a fost nevoit să le pună pe plan secundar în urma unui diagnostic crunt: Tumora Cordom în zona clivusului. Pe scurt, o formă foarte rară și agresivă de cancer osos.

De la momentul diagnosticului până în prezent, Andrei a trecut prin trei operații foarte grele la baza craniului, la Spitalul Universitar din Tubingen, Germania. Cum, în urma operațiilor, tumora nu a putut fi extirpată în totalitate deoarece acest lucru ar fi putut duce la o paralizie completă sau chiar pierderea vieții, Andrei trebuie să urmeze un tratament de Radioterapie cu protoni care, în România, nu există.

Despre tratament

Cum în România tratamentul nu este posibil, acesta ar putea fi făcut în Germania și s-ar întinde pe o perioadă de două luni, timp în care Andrei Pusok ar urma 36 de ședințe de radioterapie, în ambulatoriu.

Taxa testului genetic pentru tratamentul personalizat, tratamentul, cazarea, transportul, interpretul autorizat pus la dispoziție (contra cost) de clinică, toate însumează un cost de 50.000 de euro, din care s-au strâns până în momentul de față 33.843 €.

Rugămintea lui Andrei Pusok

Dragii mei prieteni,

Dacă aveați în plan să mă ajutați, acum este momentul.

Mâine poate să fie prea târziu…

Pentru cei care mă cunoașteți poate este greu de crezut și vă întrebați cum să i se întâmple lui Andrei așa ceva.

Uite că s-a întâmplat. Nu eu mi-am ales această cale și nici nu am de gând să cedez unei asemenea boli.

Eu lupt, dar am nevoie de superoameni alături de mine. Este foarte greu de înțeles și suportat această situație. Cândva aveam totul, acum nu mai am nimic…

Nici nu mai am nevoie de ceva anume, doar de sănătate și liniște pentru o perioadă de timp. Am avut 3 operații foarte grele la baza craniului. Am fost nevoit să învăț să înghit pentru că mă înecam cu apă sau mâncare. Am băut apă cu paiul. Am fost nevoit să depun efort să pot umbla din nou. Într-un timp foarte scurt s-au întâmplat foarte multe lucruri.

Vă rog să mă ajutați și să transmiteți cazul meu mai departe…”, a scris Andrei Pusok pe pagina sa de socializare.

Cum îl putem ajuta

Da, în acest caz, pe lângă boala în sine, timpul și lipsa banilor sunt principalii dușmani tăcuți ai lui Andrei, însă, ÎMPREUNĂ , îl putem ajuta pe arădeanul nostru să îi învingă, donând cât de puțin în următoarele conturi:

Nume: Pusok Andrei

Banca Transilvania

COD SWIFT BTRLRO22

EUR RO42BTRLEURCRT0417922501

RON RO92BTRLRONCRT0417922501

CONT PAYPAL:

https://www.paypal.me/ZambimPentruAndrei

”Sunt singur în această luptă și nu știu pe ce drum să mă îndrept, totul este nou pentru mine iar timpul este foarte scurt. Vreau doar să trăiesc și să zâmbesc din nou!”

Facebook Comments