Andreea Tonciu e în doliu! Bunica ei a murit!

by Cristian Dobre

Andreea Tonciu e în doliu! Vedeta are de traversat o perioadă foarte grea, după ce a anunțat în urmă cu puțin timp că bunica ei a murit!

Andreea Tonciu traversează o perioadă foarte grea, asta pentru că în urmă cu puțin timp vedeta a anunțat pe pagina ei de socializare că bunica sa a încetat din viață cu puțin timp!

Andreea Tonciu, e în doliu! Bunica ei a murit!

Bruneta avea o legătură foarte strânsă cu aceasta, iar vestea că bătrâna s-a stins din viață a picat ca un trăsnet peste ea, dar și pentru întreaga familie care acum se pregătește de înmormântare.

Andreea Tonciu a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a ținut să posteze un mesaj emoționant și totodată plin de durere după pierderea suferită.

Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram!

Imediat după ce a postat imaginea, vedeta a primit zeci de mesaje din partea fanilor, dar și din partea prietenilor care au ținut să-și exprime regretele, dar și să o încurajeze pe vedetă să poată trece peste această durere cât mai repede!

În urmă cu un an și unchiul ei a murit!

În urmă cu un an familia Andreei Tonciu a mai trecut printr-o pierdere imensă, asta pentru că unchiul vedetei s-a stins din viață. Atunci bruneta a avut de traversat din nou o perioadă grea!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments