ANDREEA MARIN PE FACEBOOK: „VA ANUNT CA DIVORTEZ“

by Sida Voicu

Andreea Marin  şi-a luat prin surprindere fanii de pe Facebook cu acest anunţ.

Andreea Marin divorţează! Cu toate ca abia s-a casatorit cu doua luni in urma, Zana a anuntat ca vrea sa divorteze… pentru a fi in rand cu lumea. Din fericire este vorba doar despre o despartire de alimentele nesanatoase care fac rau siluetei.

„De acord! Pentru ca divortul este o moda, va spun ca divortez si eu. Divortez de paine, sucuri carbogazoase si combinatia de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a glumit Andreea pe Facebook.

Andreea Marin, prima ceartă cu noul soţ

Pa pagina lui de socializare, juratul blând de la concursul MasterChef, Catalin Scarlatescu şi-a informat prietenii virtuali că doreşte să abordeze un stil de viaţă sănătos.

Iar, pentru ca anunţul său să aibă un impact puternic, chef Florin se foloseşte de tema momentului în viaţa mondenă din România: divorţul.

„Pentru că divorţul este o modă, vă spun că divorţez şi eu. Divorţez de pâine, sucuri carbogazoase şi combinaţia de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Gluma a fost gustată din plin de prietenii virtuali cărora le-a venit inima la loc şi s-au bucurat că bucătarul lor favorit nu are nicio problemă în relaţie.

Facebook Comments