Andreea Marin, de mână cu noul iubit

by Dana B.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au divorțat la începutul acestui an, în luna februarie, iar ”Zâna” şi-a găsit acum fericirea în braţele unui alt bărbat, alături de care a fost surprinsă ţinându-se de mână într-un centru comercial din București.

Andreea Marin și noul ei iubit au fost surprinși la cumpărături la un centru comercial din București. Deși păreau distanți în primă fază, cei doi au ținut legătura cu ajutorul telefonului. Doar când au ieșit din mall, bărbatul a preluat toate cumpărăturile făcute de ”Zâna” şi apoi s-au ținut de mână. După ce s-au urcat într-o maşină roşie sport, noul cuplu s-a îndreptat spre vila fostei prezentatoare, pentru ca mai apoi să gonească spre un salon de înfrumuseţare. Din nou, cei doi s-au ținut de mână, semn că relația lor este mai mult decât una de amiciție. Despre bărbat se știe în momentul de față că este înstărit deși nu este o persoană cunoscută publicului larg din România.

După ce a văzut imaginile cu fosta lui jumătate, Tuncay Ozturk a a postat un mesaj enigmatic pe o rețea de socializare, semn că doctorul turc vrea să dea de gândit ”Zânei”. ”Niciodată nu pierd. Ori câştig, ori învăţ”, a scris medicul turc, pe Facebook, aături de o fotografie cu el zâmbind.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments