Andreea Marin, criticată aspru pentru ținuta de vacanță

by Dana B.

Andreea Marin a ajuns în Italia și s-a pozat în aeroport. Zâna a purtat o ținută specială, la care a asortat accesorii la fel de spectaculoase. Din păcate, unii dintre fani au criticat dur alegerea ei. Însă, vedeta le-a dat imediat replica.

Andreea Marin a ajuns în Italia, de data asta, doar în trecere, după cu spune chiar vedeta. Fosta jurată de la Uite cine dansează! a ținut să le mărturisească fanilor, cât de mult iubește Italia.

Andreea Marin a ajuns în Italia și le-a transmis fanilor un mesaj

„În trecere , de data asta. Dar iubesc Italia. Într-o altă viață, sigur am trăit aici, la Roma. Poate chiar în aeroport, prea ma simt ca acasa, fara vreo sansa sa ma plictisesc.? Aeroportul e, el insusi, un oras plin de viață și de curiozități. În viata actuala, m-am nascut și am trăit 18 ani la … Roman. Pe aproape, așadar.  #ciaoroma #arrivederci #civediamopresto”,  a scris Andreea Marin pe Facebook. Fanii au reacționat imediat. ” Dacă ați ajuns să vă etalați geanta, stimată doamnă,  atunci e de rău„, a scris un admirator.

Andreea i-a dat imediat replica. „Am pretentia, inainte de toate, sa scrieti corect in limba romana. Apoi, nu stiu unde vedeti „etalarea” unei genti, care dealtfel nu e scumpa deloc, doar decorata de mine in mod placut cu o floare frumoasa, care da plicului din rafie o aparenta pretiozitate. Dar chiar si asa, daca as avea o geanta mai scumpa, de ce ar trebui sa o ascund? Femeile iubesc moda si urmaresc aceste detalii pe pagina mea. Unde totul este facut cu bun simt. Nu intrati, daca va deranjeaza. Folositi timpul pierdut aici pentru cateva lectii de gramatica, ar fi mult mai utile pentru dumneavoastra”,  i-a spus bruneta. „Cred că era mai bine să porți un tricou și o pereche de pantaloni, sport”, i-a spus o altă admiratoare. Implicată în tot felul de proiecte, Andreea Marin a plecat tot mai des din țară în ultima perioadă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments