Andreea Esca, amintiri din copilărie. Prezentatoarea, dată afară din casă

by Andreea Radu

Andreea Esca este fără doar și poate, cea mai cunoscută prezentatoare de știri. Vedeta este iubită și apreciată pentru felul ei de a fi, dar și pentru munca pe care o depune în fiecare zi, încă de la o vârstă fragedă, scrie wowbiz.ro.

Andreea Esca este cea mai cotată prezentatoare de știri din România, dar acest lucru nu a făcut să uite de episoadele mai puțin fericite din viața ei. Mama Alexiei Eram a povestit câteva lucruri, care i-au marcat copilăria.

Andreea Esca a fost dată afară din casă

În urmă cu ceva timp, Esca a povestit despre câteva lucruri din copilăria ei, nu foarte fericite. Știrista a mărturisit faptul că, printre amintirile nu foarte plăcute, se numără și faptul că l-a văzut pe Moș Crăciun zburând pe geam.

Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce,”a explicat Andreea Esca, acum ceva timp.

De asemenea, Esca a mărturisit și un episod trist din copilăria ei, atunci când a fost bătută și dată afară din casă. „Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a spus Andreea Esca.

Facebook Comments