Andreea Bălan trece din nou prin clipe grele

by Cristian Dobre

Andreea Bălan trece din nou prin clipe grele, la mai mult de un an de când a fost la un pas de moarte. Cântăreața a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri abdominale cumplite!

Cântăreața Andreea Bălan a ajuns în urmă cu puțin timp din nou pe mâna medicilor. Potrivit Antena 1, artista a acuzat mai multe dureri abdominale motiv pentru care a mers de urgență la spital, acolo unde ar fi un diagnostic destul de complicat.

Vedeta a fost anunțată de către medicii spitalului că trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale, iar în aceste momente cântăreața se afla sub atenția cadrelor medicale care îi monitorizează starea de sănătate, astfel încât totul să fie ținut sub control.

Chiar astăzi, cântăreața a publicat pe contul său de Instagram o singură fotografie, iar asta arată faptul că nu a mai putut să fie la fel de activă în mediul online precum era de obicei. Aceasta a ținut să precizeze la descrierea imagini:

„Viata îți dă cât poți duce🎼”, a scris în postarea pe care a făcut-o în urmă cu mai multe ore pe contul său de socializare!

Pentru Andreea Bălan anul acesta a fost un alt an al încercărilor, asta pentru că în luna ianuarie ea și soțul ei, George Burcea, au anunțat că vor divorța. Cei doi s-au aflat în plin scandal în mediul online, iar fiecare a făcut mai multe acuzații unul la adresa celuilalt, iar acum singurele care îi mai leagă sunt cele două fetițe pe care le au împreună.

Cântăreața și-a refăcut viața și este împreună cu un alt partener, iar George Burcea de asemenea nu este singur, acesta fiind într-o relație cu asistenta TV Viviana Sposub!

Anul trecut Andreea Bălan a fost la un pas de moarte!

Andreea Bălan a avut de traversat momente grele în urmă cu mai mult de un an, atunci când a adus-o pe lume pe Clara, fiica ei cea mică. În luna martie a anului 2019, artista a mers la spital pentru operația de cezariană, însă în timpul intervenției aceasta a făcut un stop cardio-respirator, iar timp de câteva secunde inima sa a încetat să mai bată.

Medicii au resuscitat-o pe masa de operație, iar la scurt timp vedeta și-a revenit și a simțit că trăiește o altă viață.

Problemele nu s-au terminat acolo pentru artistă, asta pentru că după operația de cezariană cântăreața a fost nevoită să fie supusă de urgență la alte două operații, deoarece au apărut complicații, iar viața i-ar fi fost pusă din nou în pericol!

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea în 2019!

Andreea Bălan a revenit înapoi pe scenă la doar câteva luni, iar în septembrie 2019 s-a căsătorit cu George Burcea într-un cadru de poveste, atât civil, cât și în fața lui Dumnezeu, iar tot atunci au botezat-o și pe fiica lor cea mică.

Din păcate, la doar câteva luni de când au spus DA, cei doi au anunțat că urmează să divorțeze, iar în aceste momente sunt în plin proces, amândoi luptându-se pentru custodia celor două fiice, Ella Maya de 4 ani și Clara Maria de un an și opt luni!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments