Andreea Bălan se pregătește de nuntă și botez

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Andreea Bălan și George Burcea se află în toiul pregătirilor pentru cele mai importante evenimente din viața lor: nunta și botezul fetiței lor, Clara Maria. Artista a acordat un interviu pentru revista VIVA!, unde a dezvăluit cum vor decurge lucrurile pe 15 septembrie.

„Oricum trebuia să facem botezul fetiței și, cum stăteam eu în spital, am avut ideea să facem și nunta. Am stabilit că este pe 15 septembrie, iar acum suntem în pregătiri, e bine că am început din timp. Am ales locația – Le Château, decorul, rochiile de mireasă, tortul, candy barul, tematica. Se va numi Nuntă și Botez în Paradis, Paradis fiind ultimul meu show lansat. Vom avea aproximativ 250 de invitați. O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta”, a declarat Andreea pentru VIVA!.

Andreea Bălan a vorbit și despre cine se va ocupa de rochiile sale de mireasă. „Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză”, a mai adăugat vedeta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments