Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru mama ei

by Andreea Radu

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a ajuns la starea civilă alături de alesul inimii sale, George Burcea, iar cununia lor a fost una extrem de emoționantă. Alături de Andreea Bălan a fost și buna ei prietenă, Andreea Antonescu, dar și mama ei, cea care a susținut-o pe frumoasa artistă în absolut tot ce și-a propus în viață.

La doar câteva zile de la cununia civilă cu George Burcea, Andreea Bălan a postat un mesaj plin de emoție pentru mama sa, pentru a-i mulțumi, în mod public, pentru toate sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru ea. Pe contul ei de Facebook, artista a postat și o fotografie cu mama ei și cu micuța Clara, mezina familiei.

„ Mama mea minunată, care a lăsat tot pentru a fi alături de mine și de fetițele noastre. Bunicii răbdători și liniștiți sunt ca niște pietre prețioase rare de care trebuie să avem grijă 🤗❤️”  a fost mesajul postat de Andreea Bălan, pentru mama sa.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil

Andreea Bălan și George Burcea au mers la ofițerul stării civile sâmbătă, pe 10 august. Nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu, care le vor fi alături și în ziua botezului micuței Clara.

În trecut, securea războiului a mai fost îngropată o dată: atunci când Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, în timpul celei de-a doua nașteri. Atunci, tatăl ei, Săndel Bălan, a lăsat totul și a condus către București, pentru a-și vizita fiica în spital.

 

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments