Andreea Bălan, mesaj emoționant din spital

by Cristian Dobre

Andreea Bălan a trecut din nou prin clipe grele în urmă cu doar câteva zile, iar acum se află internată în spital. Luni seară vedeta a acuzat dureri cumplite în zona abdominală, iar aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Ce mesaj emoționant a transmis din spital!

Pentru Andreea Bălan este din nou o perioadă grea, asta pentru că viața îi dă la o perioadă de timp din nou o situație pe care trebuie să o traverseze.

Dacă în urmă cu doar câteva luni a fost distrusă sufletește, după ce a anunțat separarea de fostul soț, acum vedeta suferă din nou, iar de data aceasta este vorba despre o durere fizică.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a acuzat dureri cumplite în zona abdominală, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Medicii i-au dat atunci un diagnostic crunt: abces abdominal, iar peste putin timp trebuia să fie supusă une operații.

Medicii au reușit în timp să rezolve situația, iar acum vedeta se află în continuare sub atenția cadrelor medicale pentru a putea rămâne sub control.

Din cauza pandemiei, restricțiile sunt severe în spitale, iar vedeta nu poate să fie vizitată de nimeni.

Cu puțin timp în urmă a postat mai multe imagini pe InstaStory din timpul unor conversații prin apel video cu cele două fetițe ale sale, dar și cu mama ei.

Cântăreața a ținut ulterior să publice și un mesaj emoționant pe Instagram prin care a transmis că luptă să fie sănătoasă pentru cele două minuni din viața sa.

”Ella și Clara 👧👶 sunt iubirile mele care îmi dau putere, ele ma împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi să fiu sănătoasă ca să pot să am grija de ele 🙏❤️🤗🎼😍

Facebook Comments