Andreea Bălan, de urgență la spital cu una dintre fetițe

by Cristian Dobre

Într-un vlog, cântăreața Andreea Bălan a povestit de ce a ajuns la spital cu fiica ei cea mică, Clara, în urmă cu câteva zile.

„Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”, explică Andreea Bălan în vlogul respectiv, în care apare în mașină, în drum spre spital, alături de soțul ei, actorul George Burcea, și fetița lor cea mică.

Ulterior, problema s-a rezolvat. „Tot trebuie să o consulte”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria.

După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

Sursa: libertatea.roFacebook Comments