Andreea Bălan a dat lovitura! Are acasă bărbatul bun la toate

by Dana B.

Artista pare a fi o norocoasă în ceea ce privește căsnicia sa. Soțul Andreei Bălan gătește foarte bine, face piața și participă la toate treburile casei. În plus, își răsfață mereu fetele.

Sunt părinții unei fetițe superbe și se înțeleg cum nu se poate mai bine.Soțul Andreei Bălan știe cum să o răsfețe, mai ales atunci când artista se întoarce acasă epuizată după concerte sau emisiuni. Ei bine, George Burcea este bărbatul bun la toate. Acesta este deseori văzut făcând piața sau plimbând câinele. În plus, când ajunge acasă, are grijă ca totul să fie în ordine. Actorul gătește foarte bine și îi place să petreacă timp în bucătărie. Iar Andreea îl laudă de fiecare dată când are ocazia.

”A învățat să gătească de la bunica lui”, dezvăluia aceasta, recent.

Atunci când nu este la filmări, George își dedică tot timpul creșterii fetiței pe care o au și este mereu atent cu partenera sa. Pe care o răsfață, din când în când, și cu câte un buchet de flori sau o mică atenție. Cu alte cuvinte, artista este o norocoasă și are tot timpul să se ocupe și de cariera sa.

Vacanță peste Ocean

Andreea și George nu au ascuns faptul că-și mai doresc încă un copil. Ea ar vrea o fetiță, el un băiețel. De câteva zile, cei doi au plecat peste hotare. Prima destinație a fost Miami. Cum pe micuța Ela au conceput-o tot într-o astfel de vacanță, nu ar fi o surpriză ca aceștia să-și împlinească dorința și să devină din nou părinți.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments