Andreea Bălan are un nou iubit

by Cristian Dobre

Asta da bombă! Andreea Bălan are un nou iubit. Artista iubește din nou, la câteva luni de la despărțirea de George Burcea. Noul bărbat din viața Andreei este fratele unei celebre prezentatoare tv din România, Tiberiu Argint. Se pare că vedeta nu a fost singură în mini-vacanța de la mare, ci în compania bărbatului datorită căruia zâmbește din nou.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze romantice chiar în Vama Veche, acolo unde Andreea a fost plecată la sfârșitul săptămânii, în timp ce George Burcea a rămas acasă la ea cu micuțele pe care le au împreună. La un moment dat, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au sărutat și îmbrățișat fără să mai țină cont de ochii lumi. Se pare că între ei chiar există o legătură puternică și nu mai vor să se ascundă, informează Cancan.

Dar, surpriza abia acum vine! Se pare că artista formează un cuplu cu Tiberiu, fratele prezentatoarei tv Sonia Argint, de mai bine de trei săptămâni, cel puțin asta susțin apropiații cântăreței. Tiberiu este manager de vânzări la companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Aceleași surse au precizat pentru Cancan că Andreea Bălan i le-ar fi prezentat deja tânărului pe micuțele ei și ale lui Burcea, cu toate că la un moment dat chiar ea declara că nu își dorește ca fostul soț să le prezinte fetițelor o nouă iubită în perioada următoare. Se pare că artista și noul partener se întâlnesc pe ascuns în apartamentul acestuia, iar potrivit surselor, vedeta îi face vizite frecvent, dar de fiecare dată când o face poartă o perucă pentru a nu fi recunoscută.

La mare, nou cuplu s-a ținut de mână și au cam dat frâu liber sentimentelor. După ce au dansat și s-au distrat într-un club în aer liber, Andreea și Tiberiu au avut câteva momente siropoase. Bărbatul i-a și atins posteriorul la un moment dat, iar Andreea a și dansat senzual în fața lui.

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments