Andreea Antonescu: „Și legată la ochi și merg mai departe cu încredere-n mine”

by Andreea Radu

Andreea Antonescu este o femeie puternică și își crește singură cele două fetițe pe care le are. În luna decembrie, ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cântăreața și Victor Vrînceanu nu mai formează un cuplu de puțin timp. Povestea lor de dragoste a durat mai bine de un an, scrie b1tv.ro.
Recent, pe rețelele de socializare, Andreea Antonescu a postat un mesaj în care spune că are foarte mare încredere în ea și că întotdeauna duce la bun sfârșit ceea ce își propune.
„Și legată la ochi și merg mai departe cu încredere-n mine, pentru că știu că reușesc orice atunci când îmi propun!”, a spus artista. Fanii au crezut că face referire la relația recent încheiată, însă era vorba despre greutățile pe care le-a întâmpinat la America Express – Drumul Aurului, scrie Libertatea.

Andreea Antonescu se pegătește pentru botezul fetiței

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți de fetiță. Acum, artista a șocat pe toată lumea cu mesajul transmis pe contul de socializare.
Artista a menționat că cei doi vor rămâne în relații bune de dragul creșterii copilului și a menționat că nu dorește alte discuții legate de acest subiect. „Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.
Botezul micuței va avea loc în primăvară, mai exact în luna mai. „Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a declarat recent Andreea Antonescu. Momentan, artista nu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa, ci a precizat că a ales un nume care o reprezintă pe micuță.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate