Andreea Antonescu, planuri mari pentru 2022: „Îmi doresc un copil“

by Andreea Radu

Andreea Antonescu și fetița ei, Sienna, au petrecut sărbătorile de iarnă departe de România, tocmai în Statele Unite ale Americii. Vedeta nu plănuiește să se întoarcă curând, așadar și-a prelungit vacanța, scrie click.ro.
Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit în toamna anului 2019. Afaceristul a continuat să locuiasă în Statele Unite ale Americii, în timp ce artista s-a întors în România împreună cu fiica lor, Sienna. În ciuda faptulului că după divorț au existat mai multe schimburi de replici acide, în prezent cei doi au o relație civilizată de dragul fiicei lor. Mai mult decât atât, sărbătorile de iarnă le-au petrecut împreună în Statele Unite ale Americii. În prezent, Andreea Antonescu se află în America împreună cu fratele ei, mama și Sienna. Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, Andreea a vorbit despre cum a petrecut sărbătorile și a menționat că Traian Spak i-a fost alături atât de Crăciun, cât și de Revelion, totul spre bucuria Siennei.
„Sunt în State. În sfârșit am prins o perioadă să fug din țară, să vin în State. O să stau o lună, prima perioadă am petrecut-o în Vegas. M-am bucurat să fac sărbătorile alături de Sienna. Apoi am venit în LA, unde am locuit mulți ani de zile. În ultima perioadă am fost ocupată în România, îmi era dor. De data asta a zis prezent (fostul soț) la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Suntem în relații foarte bune, știm care ne este scopul, anume Sienna”, i-a povestit Andreea lui Cătălin Măruță.
Andreea Antonescu a făcut o declarație surprinzătoare. Atunci când a fost întrebată care îi sunt planurile și dorințele pentru anul care abia a început, solista a declarat că își dorește să aibă parte de succes profesional, dar și de un al doilea copil. „Prima dorință e ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre. Și Doamne ajută, un copil. Știți că îmi doresc un copil”, a declarat Andreea Antonescu.

Facebook Comments