ANDREEA ANTONESCU A LASAT MUZICA PENTRU CARNATI!

by Cosmin Mihuta

Andreea Antonescu a avut mai multe tentative de a reveni în lumea muzicală, după ce, în anii ’90, rupea scenele cu trupa Andre, numai că în România n-a mai avut nici o şansă. Atrasă de mirajul american, blonda şi-a încercat norocul şi peste Ocean, în Los Angeles, unde s-a mutat cu tot familionul. Cum nici acolo n-a făcut mare brânză, soţul ei, Traian, cu o vastă experienţă în industria alimentară, a atras-o într-o afacere cu mezeluri.

Solista Andreea Antonescu s-a cam săturat să aştepte ca să o bage în seamă cineva şi s-o facă divă internaţională, aşa că, după ce a bifat doar un rol într-o producţie modestă, “A Night With Little Richard”, a decis să îşi suflece mânecile cămăşii pentru a-şi ajuta bărbatul, pe Traian, în afacerea cu mezeluri pe care acesta o va deschide în curând la Los Angeles.

Cei doi soţi, care locuiesc în America din 2012, cunosc multe secrete din domeniul alimentar, pentru că socrul Andreei a fost nimeni altul decât Constantin Spak, care a deţinut, până în 2009, când şi-a pus capăt zilelor, din cauza unor datorii la bănci în valoare de două milioane de euroeuro by GeniusCoupon \\\0022 „”>, o fabrică de mezeluri.

Andreea, care cândva ne zâmbea golaşă de pe coperta revistei Playboy, a recunoscut că are habar cum se prepară cârnaţii sau alte bunătăţi afumate şi că nu-i va fi deloc greu să-i convingă pe americani să le cumpere produsele.

Cum viaţa în Los Angeles e costisitoare, Andreea şi Traian şi-au pus toate speranţele în această afacere, pentru a-i putea oferi fetiţei lor, Sienna Andreea (4 ani), o viaţă îmbelşugată.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-antonescu-lasat-muzica-pentru-carnati-488002.html#ixzz2y6OsKlnt

Facebook Comments