Andra, sfătuită de fani să renunțe mai des la machiaj

by Cristian Dobre

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Artista își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, iar de data asta i-a surprins din nou. Aflată în vacanță, vedeta s-a pozat complet nemachiată și a postat imaginea pe contul de socializare.

Alături de fotografie, soția lui Cătălin Măruță a scris și un mesaj, pentru cei care o urmăresc. Fanii au sfătuit-o să renunțe mai des la machiaj.

„Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, a scris Andra în dreptul imaginii postate pe contul de socializare.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments