Andra s-a apucat intens de slăbit

by Cristian Dobre

Andra s-a apucat intens de slăbit, după ce internauții au suspectat-o că ar fi din nou gravidă. Vedeta face sport constant, deși recunoaște că se descurcă destul de greu, fiind o adevărată gurmandă.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și pentru acest lucru, și imaginea afișată este una foarte importantă. Ca să își liniștească fanii, artista s-a apucat intens de sport, mai ales că a fost suspectată că este din nou gravidă.

Andra s-a apucat intens de slăbit, după ce s-a zis că ar fi din nou însărcinată

În schimb, Andra a recunoscut că proporțiile sale nu sunt din cauza unui viitor copil, ci din cauza felurilor de mâncare și ale gustărilor cărora nu paote să le reziste.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat în urmă cu ceva timp cântăreața.

De această dată, Andra a fost surprinsă în timp ce își scotea din dulap arsenalul de instrumente de fitness, numai cheful ei de exerciții fizice cam lpsea. Cu toate acestea, nevoia de a se menține în formă a motiva-to pe artistă să se apuce de treabă, lucruri împărtășite de fanii de pe Instagram.

Facebook Comments