Anda Adam, fraierită de un șofer de autobuz din Cancun

by Cristian Dobre

La începutul anului, Anda Adam a stat o lună în Mexic, într-un complex de lux din Cancun. Deși vacanța a fost mult peste așteptări, artista a avut parte și de evenimente mai puțin fericite. Într-una dintre seri, a fost păcălită de un șofer de autobuz.

Anda și soțul ei au fost o lună în Mexic Invitată la emisiunea turistică „Star Trips&Tricks”, Anda Adam a povestit despre vacanța ei din Cancun, recomandând această destinație din toată inima. Totuși, artista a ținut să precizeze pentru cei care au intenția de a vizita Mexicul să aibă câteva lucruri în vedere.

„Dacă ajungeți în Cancun, mergeți cu autobuzul lor, vă recomand să-l luați, pentru că este foarte cool. Au niște autobuze în care se stă mereu cu toate geamurile și ușile deschise, e muzica la maximum, șoferii cântă, dansează în timp ce conduc și merg ca nebunii. Sunt pline cu turiști, toată lumea e veselă, se dansează, e pe fericire. Noi ne-am întors de la club, de la CocoBongo, cu autobuzul, la ora 3 dimineața. Omul avea și lumină de discotecă în autobuz! Ne-a stins lumina aia albă și avea neoane albastre. La un moment, dat s-a urcat și un tip care cânta de zor. A fost supertare. N-aș fi dat niciodată banii pe un taxi, în locul acestui autobuz”, ne-a mărturisit cântăreața.

Artista s-a distrat în Cancun

A dat 13 dolari pe o cursă de nici 2 dolari. Totuși, această distracție a costat-o destul de scump, căci șoferii știu cum să profite de pe urma turiștilor.

„Ce este foarte important e să schimbați bani în banii lor, în pesos, pentru că altfel o să fiți păcăliți. Șoferii de autobuz te taxează la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru că nu aveam mărunt, nu m-am gândit la detaliul ăsta, că s-ar putea să nu aibă să ne dea rest, că ne dă în pesos și ne dă la ce curs vrea el. Ideea este că la cât ne-a dat rest, am plătit mai mult decât dacă am fi luat un taxi. Ne-a păcălit. Eu mi-am dat seama, m-am dus și i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru că mi-a răspuns să-i dau pesos, dacă nu-mi convine sau să cobor. Deci nu aveam alternativă. Este 18 pesos de persoană, iar un dolar înseamnă în jur de 40 de pesos. Și un dolar dacă dai, tot te păcălești, deci cel mai bine e să plătești direct în banii lor. Noi eram trei persoane, ar fi trebuit să plătim 54 de pesos, să zicem doi dolari, rotunjit. Și ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neapărat la diferența aia de bani, dar ne-am simțit păcăliți. Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori”, a punctat Anda.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments