Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la numitor comun

by Andreea Radu

Impresara a transmis că s-a împăcat și chiar are o relație foarte bună cu Laurențiu Reghecampf (47 de ani), cel care a intentat divorțul în 2022. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost împreună timp de 15 ani și au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (Bebeto), care are 14 ani.
Impresara FIFA a precizat că ia decizii împreună cu antrenorul de la Neftchi Baku în privința viitorului copiilor. Fiul celor doi va merge în SUA, la o academie de fotbal. „Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă. De când presa a dispărut așa din viața noastră, a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!
Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă, el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră.
Va locui singur, are 14 ani, trebuie să învețe să se descurce singur în viață”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu pentru playtech.ro.

Facebook Comments