ANAMARIA PRODAN, SCANDAL URIAS IN PARCAREA DE LA RIN

by Cosmin Mihuta

Anamaria Prodan si directorul sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, s-au contrat dur in parcarea Hotelului Rin din Bucuresti.

Anamaria Prodan l-a atacat verbal pe oficialului lui DInamo, dupa ce a aflat ca Bobar a tipat la Dorin Rotariu, care tocmai a semnat un contract cu sotia lui Laurentiu Reghecampf, scrie Fanatik.

„A fost un moment incredibil. Anamaria Prodan a aflat de la Dorin Rotariu şi de la mama acestuia, care se aflau acolo pentru a discuta cu Ionuţ Negoiţă, că au fost terorizaţi de Cristi Bobar. Acesta i-ar fi ameninţat că fotbalistul nu va mai juca dacă nu rupe acordul cu noul lui impresar şi ar fi urlat la ei. Anamaria Prodan, când l-a văzut pe Bobar, care era în maşina lui, parcă a turbat. L-a făcut cu ou şi cu oţet. Bobar nu prea ştia cum să reacţioneze, era şocat. Anamaria Prodan nu se mai oprea, l-a desfiinţat”, au dezvăluit surse din cadrul hotelului.

„Da, am avut o altercatie verbala cu Cristi Bobar. Eu apar interesele jucatorului meu. Vremea bataii de joc la adresa fotbalistilor a trecut, e timpul ca acestia sa fie respectati. Pentru mine nu conteaza ca sunt dinamovista sau ca sotul meu e stelist, ci doar ca jucatorii pe care ii reprezint in intreaga Romanie. Sunt profesionista suta la suta, iar asta ii deranjeaza pe unii”, a spus Anamaria Prodan.

„Am avut o cearta, ca sa ii zic asa. Dar nu au fost injuraturi sau mai stiu eu ce. Ea era in masina ei, eu eram in a mea. S-a ridicat tonul si s-au spus diverse lucruri. E normal ca eu sa apar interesele clubului Dinamo. Cat timp voi fi la aceasta echipa, ma voi lupta pentru ea, indiferent cine se va supara”, a declarat si Bobar.

Dorin Rotariu (18 ani) a semnat un contract de impresariere cu Anamaria Prodan, la doar cateva zile dupa ce agentii sai, Ioan si Victor Becali, au fost arestati.

 

Sursa: http://www.realitatea.net/anamaria-prodan-scandal-urias-in-parcarea-de-la-rin_1395156.html

Facebook Comments