ANAMARIA PRODAN ARATA CA IN TINERETE. A SLABIT 12 KILOGRAME

by Andreea Radu

S-a luptat ani la rând să slăbească cu diete-minune, care la ea nu au dat rezultate, însă acum, de când este în America, Anamaria Prodan (42 de ani) a găsit soluţia să dea jos kilogramele în plus fără efort. Sexy-impresara arată ca o adolescentă după ce a scăpat de 12 kilograme adoptând un stil de viaţă sănătos.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este într-o formă fizică de invidiat. S-a disciplinat şi a reuşit să slăbească mult, deşi se declara cu ceva timp în urmă o gurmandă convinsă. Anamaria Prodan a povestit cum a dat jos 12 kilograme.

„Soţul meu nu mai este aici ca să găteasca (n.r. Laurenţiu Reghecamp antrenează o echipă din Bulgaria). Mănânc dimineaţă, pentru că îmi place micul dejun. Ultima masă e pe la 14.30, apoi poate mai măncânc un fruct. Am slăbit 12 kilograme. 7 kilograme le-am dat jos printr-un program de detoxifiere, cu sucuri de legume şi fructe, 14 zile. De atunci, organismul s-a obişnuit aşa. Niciodată nu mănânc după cinci-şase seara. Mai am de dat jos câteva kilograme ca să ajung aşa cum vreau. Când merg cu prietenele meu, în oraş, beau foarte rar un pahar de vin. Cred că dacă ai grijă de organism este foarte uşor. Am încercat ani de zile tot felul de diete şi mi-a fost foarte greu. Nu mai am timp să lenevesc, mă duc cu bebe peste tot. Când mi se face foame, beau apă. Am peste tot, cu mine o sticlă”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune tv.

Facebook Comments