Anamaria Ciotir va juca și în sezonul viitor pentru vicecampioana FCC UAV Arad

by Sorin Haut

Conducerea vicecampioanei FCC UAV lucrează deja la lotul pentru sezonul viitor. După despărțirea de Alexandra Ghiță, care a optat pentru Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, oficialii arădeni anunță prelungirea înțelegerii cu celălalt pivot român din lotul din campionatul precedent.

Vorbim despre Anamaria Ciotir, baschetbalistă care a evoluat, totuși, destul de puțin în stagiunea precedentă și din pricina unei accidentări. O altă certitudine pentru sezonul ce vine la FCC UAV Arad este cea a antrenorului sârb Miroslav Popov.

Iată comunicatul grupării „galben-albastre”:

”FCC Baschet UAV Arad și Anamaria Ciotir vor continua colaborarea și în stagiunea 2024-2025. Va fi al 3-lea sezon consecutiv în galben-albastru pentru jucătoarea de 27 de ani și al 6-lea în total. Aceasta a mai jucat pentru formația noastră în perioada 2017-2020.

Născută pe 8 august 1996, Anamaria Ciotir măsoară 1,83 metri și evoluează pe posturile de pivot și extremă de forță. A jucat în peste 100 de partide pentru echipa noastră în Liga Națională și Cupa României în cele cinci sezoane. În stagiunea 2022-2023 a debutat alături de FCC UAV Arad în EuroCup Women.

Anamaria Ciotir a avut o contribuție importantă pentru câștigarea Cupei României 3×3, ediția 2023. Și-a trecut în palmares argintul național cu echipa noastră în sezonul recent încheiat, ajungând în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. A avut medii de 1 punct și 0,8 recuperări în 6:13 minute pe meci.

În cariera sa a mai evoluat în Liga Națională cu CS Politehnica Național Iași și cu AC Triumf Botoșani”.

 

Facebook Comments