Alyssa Milano își dă managerul financiar în judecată

by Dana B.

Actrița Alyssa Milano își dă în judecată managerul financiar pentru 10 milioane de dolari, într-un caz asemănător cu cel al lui Johnny Depp, scrie US Magazine.

Milano își acuză fostul manager financiar că nu i-a gestionat cum trebuie averea și a făcut-o să aibă datorii de milioane de dolari. Actrița în vârstă de 44 de ani și soțul său, David Bugliari, au deschis un proces pe 12 iunie în Los Angeles.Ei susțin că fostul contabil Kenneth Hellie și firma sa Hellie, Hoffer & Co., i-au falsificat semnătura actriței pe mai multe documente financiare, nu i-au plătit taxele și facturile la timp și au convins-o să investească în afaceri riscante.

Milano și Bugliari susțin că ”pagubele financiare și reputația lor au fost atât de afectate încât le va lua ani și milioane de dolari pentru a le repara”. Acuzațiile pe care le aduce cuplul firmei de management sunt de  neglijență, încălcarea taxelor fiduciare, fraudă și furt, solicitând daune de peste 10 milioane de dolari.

Fostul manager financiar al cuplului, Kenneth Hellie a declarat pentru Variety că nu poate comenta cazul la acest moment, dar spune că situația este asemănătoare cu cea a lui Johnny Depp.

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta echipa de management, The Management Group (TMG), deținută de frații Joel și Robert Mandel, acuzându-i de fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale din cauza cărora a pierdut milioane de dolari.  Însă, managerii se apără, spunând că vinovat de pierderi este actorul care este foarte cheltuitor și a căzut în patima alcoolului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments