Alungă durerea de cap cu un preparat natural

by Cristian Dobre

Cand te doare capul, de obicei, recurgi la un analgezic. Noi îti propunem un elixir care îti va fi de mare ajutor în cazul acestor simptome. În acelasi timp, va avea efecte benefice asupra întregului organism.

Ingrediente: 500 gr miere, 10 catei de usturoi, cateva boabe de piper. Taie cateii de usturoi în jumatate si pune-i într-un borcan, adauga mierea si piperul.Închide borcanul si lasa-l sa stea timp de cinci zile. Atunci cand te doare capul, ia o lingura de miere în care se va regasi si o bucatica de usturoi si un bob de piper. Acest elixir poate fi consumat chiar si atunci cand nu te doare capul. Ia o lingura dimineata pe stomacul gol, pentru a elimina bacteriile, a activa organele digestive si a regla tensiunea arteriala.

Desi cauzele migrenelor nu sunt înca întelese pe deplin, se pare ca un rol foarte important îl joaca factorii genetici si de mediu. Migrena poate fi cauzata de un dezechilibru chimic în creier (de exemplu al serotoninei, care ajuta la reglarea durerii în sistemul nervos). Cercetatorii înca studiaza rolul serotoninei în aparitia migrenelor. Daca ai un membru al familiei care sufera de migrene, ai sanse mai mari sa suferi si tu de aceasta afectiune. Migrenele pot începe la orice varsta, desi acestea apar de obicei în adolescenta. Migrena ajunge la apogeu în jurul varstei de 30 de ani si scade în intensitate odata cu trecerea timpului. Femeile sunt de trei ori mai predispuse sa sufere de migrene. În copilarie, baietii sunt mai predispusi la a avea dureri de cap, însa dupa perioada de pubertate, fetele devin mai afectate.
Sursa: sanatate.bzi.ro

Facebook Comments