All inclusive Mamaia: Cea mai buna destinatie de vacanta

by webeditor

Noi, romanii, suntem cei mai norocosi, pentru ca traim in zona carpato-danubiano-pontica.

Acest tinut cu o bogatie si resurse naturale uimitoare ne ofera posibilitatea de a ne conecta cu natura ori de cate ori ne petrecem vacanta in tara. Vacantele de vara petrecute la Marea Neagra, pe litoralul romanesc, se afla printre cele mai frumoase destinatii de vis. Ele fac deja parte din mentalitatea noastra colectiva: vara nu poate trece fara sa mergem la mare!

All inclusive Mamaia inainte vs acum

Incepand cu anii ’60 si ’70, statiunile din zona litoralului romanesc s-au dezvoltat rapid si au devenit o destinatie de vacanta preferata de romani, germani, rusi, francezi, englezi, suedezi, polonezi, cehoslovaci, maghiari si finlandezi.

Factorii balneo-climaterici din statiuni precum Mamaia, Jupiter-Cap Aurora sau Venus, precum si oferta de cazare hoteliera din statiunile moderne au atras in special familiile, in fiecare sezon estival. Dupa cateva decenii, aceste statiuni au fost abandonate, deoarece oamenii au cautat alternative de vacanta in alte tari, unde serviciile si facilitatile de cazare aveau un nivel mai ridicat de confort.

Cu pachetele de oferte disponibile in afara tarii, oaspetii se bucurau de optiuni de calatorie mai convenabile si mai accesibile, insa, nu mai este cazul in prezent, deoarece Romania se poate mandri cu oferte de vacante unice si pentru orice buzunar.

Pentru un pret fix, intreaga familie se putea bucura de cazare, meniuri variate, bauturi si divertisment pe toata durata sejurului.

Noile hoteluri in regim all inclusive Mamaia modernizate si readuse in circuitul turistic, au acum standarde internationale de patru stele. Acum, vacantele all inclusive in Romania, la Marea Neagra, atrag un numar mare de turisti. Litoralului romanesc a renascut ca destinatie de vacanta. Turistii sunt incantati de serviciile si facilitatile oferite si de faptul ca gasesc in Romania standardul all inclusive de patru stele.

Acestia nu mai trebuie sa se deplaseze in strainatate pentru a se bucura de vacanta pe care si-o doresc. Iar acum, cand pandemia a adus multa incertitudine si a complicat plecarea in strainatate, o vacanta la Marea Neagra la standarde internationale este foarte apreciata de familiile cu copii.

Facebook Comments