ALINA DUMITRU, MAI EMOTIONATA IN BISERICA DECAT LA OLIMPIADA!

by Florian Popa
Please follow and like us:

Bărbată în ring, când şi-a înfruntat rivalele la judo, Alina Dumitru s-a înmuiat toată în biserică, ieri, la cununia religioasă. S-a dovedit că “rolul” de mireasă a fost mai greu pentru ea decât orice competiţie sportivă.
După ce, pe 15 august, s-a cununat civil cu iubitul ei, Ciprian, Alina Dumitru a mers ieri şi în faţa altarului pentru a-i jura iubire veşnică alesului său.

Fosta judoka s-a cununat religios puţin după ora 17.00, la Biserica Sf. Mina din Capitală, avându-i în jur pe toţi cei dragi: familie, prieteni, chiar şi prichindeii pe care-i antrenează acum şi îi pregăteşte să devină campioni la judo.

Alina, superbă într-o rochie de mireasă de prinţesă, cu broderie şi multă dantelă, şi un voal discret, a avut în timpul slujbei mari emoţii, pe care a-ncercat din răsputeri să le mascheze.

“După momentele frumoase pe care le-am trăit la judo, după medaliile câştigate şi titlurile luate, a venit timpul să mă ocup şi de viaţa mea personală. O să îmi iau o pauză pentru luna de miere, apoi mă întorc la muncă, fiindcă vreau să pregătesc viitorii campioni. Un copil nu avem deocamdată în plan, dar dacă o fi să se întâmple, asta e. Ce-o vrea Dumnezeu!”, ne-a declarat campioana de 31 de ani, la ieşirea din biserică.

Mirii şi nuntaşii s-au îndreptat după cununia civilă către un restaurant select din Săftica pentru a petrece.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments