Alin Oprea a ajuns la sapă de lemn după divorțul de Larisa

by Cristian Dobre

Cândva se lăfăia în locuri de ultimă fiță, iar acum a ajuns la sapă de lemn! Divorțul cu Larisa i-a provocat mari probleme lui Alin Oprea, fiind nevoit acum să trăiască pe banii iubitei sale! Fostul solist al trupei ”Talisman” își acuză fosta soție de furt! Ce se întâmplă, de fapt, cu averea de 1 milion de euro strânsă de Alin de-a lungul anilor?

Nimeni nu se aștepta ca după 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea și Larisa să-și spună adio! A urmat o perioadă grea pentru cei doi, plină de certuri, scandal și dezvăluiri care mai de care mai șocante făcute de unul la adresa celuilalt. Și dacă toate astea nu ar fi fost de ajuns, ei bine, acum, artistul se confruntă cu noi probleme! De această dată, financiare!

Larisa i-a retras lui Alin dreptul de a scoate bani din contul familiei

După ce a muncit toată viața pentru a strânge o avere de peste un milion de euro, cinci case, dar și câteva terenuri, solistul trupei ”Talisman” a ajuns la sapă de lemn! Unde mai puneți că Alin își acuză fosta soție de furt? Potrivit playtech.ro, în urmă cu câțiva ani, Larisa este cea care l-a convins să treacă toată averea pe numele copiilor, mai ales că nimeni nu se gândea că relația dintre ei va ajunge într-o bună zi la final!

Și cum conturile celor doi erau comune, acum, Larisa, fiind de altfel principalul administrator, i-a retras fostului soț dreptul de a mai scoate bani din cont. Astfel că, Alin trăiește cu chirie alături de actuala sa iubită! Vă reamintim că fosta soacră a artistului a schimbat iala casei, după scandalul care a pornit între el și Larisa!

Actuala iubită îl sprijină financiar pe Alin

Pe lângă faptul că și-a dat în judecată fosta soție pentru a-și recupera bunurile pentru care a muncit timp de 25 de ani, Alin nu s-a lăsat așa ușor și a muncit zi de zi pe timpul verii. Artistul a cântat pe litoral, în diverse localuri și restaurante și a câștigat în jur de 3.000 euro/ lună. În plus, se declară mai îndrăgostit ca niciodată de noua sa iubită, care, ce credeți?

Are o situație materială foarte bună! În plus, este lângă iubitul său și îl sprijină în această perioadă grea și financiar. În urmă cu două luni, invitat în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Alin Oprea a vorbit liber despre relația cu noua sa parteneră! Și-a asumat-o și a decis că a venit momentul să facă public ceea ce simte!

”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a zis Alin Oprea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments