”Alin Ioan se prezintă” în seria de întâlniri autor-public din proiectul „Biblioteca de literatură arădeană de azi”

by Dana B.

Biblioteca Județenă „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la o întâlnire cu scriitorul Alin Ioan, al cărui ultimul volum de poezie, „Atâta vreme cât știi că poți să te întorci”, a apărut la editura frACTalia anul acesta. Evenimentul va avea loc în Sala „Astra” a Bibliotecii Județene, miercuri, 26 septembrie, de la ora 17.00. Va fi o discuţie liberă în care autorul va vorbi despre propria operă și va răspunde la întrebările publicului.

Alin Ioan (n.1981) este absolvent de Teologie – Asistenţă Socială şi locuieşte în Arad. Este prezent în Antologia Subcapitol, poezia (Editura Tracus Arte, 2015). A debutat în 2016 cu volumul “Cer de rigips, nori de glet”, publicat la Editura frACTalia, urmat de volumul „Atâta vreme cât știi că poți să te întorci”, în 2018, la Editura frACTalia. A mai publicat poezie în revistele: Lolita, Arca, Poesis International, Semne Bune, Astra. Mai degrabă ar vrea să apară scris despre el că îi place să meargă cu bicicleta, consumă multă cafea şi muzică, are un aparat foto for fun etc.

Menționăm că Alin Ioan este prezent pe aplicația web de ebook-uri realizată în cadrul proiectului cu volumul care poate fi citit gratuit “Cer de rigips, nori de glet”: https://ebook.bibliotecaarad.ro/author/5

***

Manifestarea de miercuri face parte din seria de întâlniri autor-public, organizate de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Facebook Comments