Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat complet

by Andreea Radu

Monica Bârlădeanu este trecută de 40 de ani, însă are o silueta de invidiat. Nimic nu vine însă fără un minimum de efort. Vedeta a adoptat o dietă care o ajută să rămână în formă, și de la care nu se abate decât ocazional. ”De la 40 de ani încoace am făcut câteva „commitment-uri”. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri „sfinte”, peste care nu calcă.
Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.
Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.
Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme….pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.
Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum daca te ții de treaba, dar ma interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.
Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Daca da, care e? Love”, a scris Monica Bârlădeanu pe Facebook zilele trecute.
Vedeta are foarte mare grijă și la alimentație. Aceasta a renunțat la câteva alimente dăunătoare atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă.
„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, declara Monica Bârlădeanu în urmă cu ceva timp.
”Dacă trebuie să ies repede pe ușă dimineața, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.
La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronțăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, mai spunea vedeta cu privire la stilul de viața pe care l-a adoptat, potrivit wowbiz.ro.

Facebook Comments