Alimentele la care Andreea Marin a renunţat şi a slăbit 20 de kilograme

by Andreea Radu

La aproape 48 de ani, după ce a avut o sarcină şi metabolismul încetineşte, Andreea Marin a spus cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta TV, cunoscută ca Zâna surprizelor, este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la noi din ţară şi, totodată, un model pentru multe femei. La cei aproape 48 de ani, Andreea Marin arată foarte bine şi are o siluetă pe care multe femei şi-o doresc, scrie antena3.ro.
Cunoscuta jurnalistă spune că este atentă la tot ce mănâncă şi le-a împărtăşit fanilor cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme cu cinci mese pe zi. Totodată, vedeta TV spune că face şi mişcare.
„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00.

Andreea Marin: „Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!”
Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des.
Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de Facebook.

Andreea Marin: „Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme”
„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport.
Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța”, a continuat vedeta TV.
Mai este un aliment la care a renunţat Andreea Marin şi spune că acesta „ţine loc și de pâine”.
Faimoasa vedetă spune că a făcut sacrificii ca să aibă o siluetă de invidiat, iar alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza.
Vedeta TV povesteşte că ea consumă destul de des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult. „Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit jurnalista.

Facebook Comments