Alfa și Confecții, cartierele unde se fură ca-n codru

by Adrian Pavel

În urma întâlnirii primarului cu cetățenii din zona Confecții, a fost intensificată activitatea de supraveghere desfășurată de poliția locală în această zonă, în fiecare seară constatându-se contravenții din registrul periclitării ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în plus față de misiunile curente, ieri seară, în timpul patrulării în cartierul Alfa/Confecții, conform planului de acțiune, un echipaj al poliției locale a surprins pe strada Nicolae Oncu trei persoane de sex masculin care sustrăgeau o conductă de fier de mari dimensiuni din perimetrul unde se execută lucrări de înlocuire la rețeaua de căldură.

Făptașii au recunoscut că intenționau să valorifice țevile la fier vechi, această practică constituindu-se într-o sursă de venit pentru unii dintre concetățenii noștri.

Demersul lor a fost întrerupt de polițiștii locali, care i-au legitimat si predat poliției române pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun în astfel de situații.

Direcția Generală Poliția Locală va înștiința Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Arad cu privire la prejudiciul adus municipiului Arad prin sustragerea acestor bunuri.

Facebook Comments