Alexandru Işfan a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Universitatea Craiova

by Florian Popa

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, transferul definitiv al jucătorului Alexandru Işfan, de la FC Argeş, acesta semnând un contract valabil trei ani şi jumătate cu gruparea alb-albastră.
„Alexandru Işfan a fost transferat definitiv de la Argeşul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru următorii trei ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai României, având trei atribute esenţiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză şi forţă”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului oltean.
Anunţul a fost făcut şi de gruparea FC Argeş pe site-ul său oficial: „Cluburile FC Argeş şi Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alexandru Işfan. Îi mulţumim lui Alexandru şi suntem fericiţi că a fost unul dintre noi în tot acest timp. Îi dorim mult succes în carieră! Argeşul va fi mereu casa ta, Alex”.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a afirmat că va rămâne „mereu legat de FC Argeş”.
„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut parte din această echipă minunată, în perioada în care am purtat tricoul în care au făcut istorie atâţia mari jucători. Am învăţat atât de multe şi am crescut ca jucător datorită încurajării şi sprijinului pe care l-am primit de la antrenori, colegi şi suporteri. Deşi sunt emoţionat, voi rămâne mereu legat de FC Argeş. Mulţumesc din suflet tuturor! Sper ca echipa să îşi atingă toate obiectivele” a spus Işfan.
Venit în vara anului 2021 de la CS Mioveni, Alexandru Işfan a bifat 67 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş, reuşind să marcheze 8 goluri şi să ofere 5 pase decisive.
Format la şcoala de fotbal AS FC Dănuţ Coman, el a jucat în cariera sa de până acum la formaţiile Unirea Bascov, CS Mioveni şi FC Argeş.
La Universitatea Craiova, Alexandru Işfan va purta tricoul cu numărul 31.

Facebook Comments