Alexandru Arșinel, internat de urgență

by Dana B.

Alexandru Arșinel, internat de urgență duminică, 10 decembrie. Artistul a fost dus la Spitalul Universitar din Capitală.

Şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat că un echipaj l-a dus pe Alexandru Arşinel la Spitalul Universitare, actorul acuzând „o durere toracică nespecifică”.

„L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar”, a declarat Alis Grasu.

„Confirmăm faptul că maestrul Alexandru Arșinel este în acest moment în Unitatea de Primiri Urgențe a SUUB. La cererea domniei sale nu putem oferi date despre starea de sănătate”, au declarat surse de la Biroul de Presă de la Spitalul Universitar de Urgență București.

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel a trecut prin momente extrem de dureroase. Pe 23 noiembrie a pierdut-o pe buna lui prietenă și colegă actrița Stela Popescu, iar pe 27 noiembrie a pierdut-o și pe colega sa de la Teatrul Constantin Tănase, Cristina Stamate.

În ultimii ani, marele actor Alexandru Arșinel a avut mari probleme de sănătate, iar soția sa la fel.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments