Alexandra Stan, apel către fani

by Cristian Dobre

Alexandra Stan se confruntă cu o mare problemă. De data aceasta, vedeta nu o poate rezolva de una singură și tocmai de aceea a apelat la bunătatea fanilor ei din mediul online. Anunțul făcut de artistă le-a atras imediat atenția internauților.

După cum se știe deja, Alexandra Stan este o mare iubitoare de animale. Din păcate, o pisică a fost găsită pe stradă, iar ea nu o poate păstra. A decis, însă, să ajute la găsirea unui stăpân iubitor pentru animăluț.

Blondina a postat un mesaj pe rețelele sociale alături de un mesaj. Speră că pisicuța să își găsească o casă, pentru că are nevoie urgentă de una. În plus, ea le-a scris fanilor și cum pot deveni părinți micuței și pe cine trebuie să contacteze.

„Acest îngeraș a fost găsit pe stradă și are nevoie urgentă de o casp. Pls, uitați-vp la postare și dacă vreți să fiți părinții ei, conctacați-o pe @m.onesa”, a scris cântăreața la Instastory.

Cu siguranță, apelul disperat al vedetei va fi de ajutor. Alexandra Stan are peste 400 de mii de urmăritori pe Instagram și sigur cineva va dori să o adopte.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments