Alexandra Dinu și Andreea Marin s-au întâlnit la Cannes

by Dana B.

Alexandra Dinu a fost invitată la evenimentul amfAR organizat la prestigioasa Gală de la Cannes. Actrița s-a întâlnit cu celebrități de talie mondială precum Eva Longoria, Jessica Chastain, Nicole Kidman, David Beckham, Rita Ora, Diane Kruger sau Irina Shayk.

Alexandra Dinu, fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu, a oferit o apariție rafinată pentru că a purtat o rochie albă, accesorizată cu o geantă argintie și un colier cu diamante.De mai mulți ani, vedeta este o prezență obișnuită a evenimentelor exclusiviste care au loc la Cannes, datorită proiectelor pe care le desfășoară în industria cinematografică internațională. De exemplu, Alexandra Dinu s-a numărat, anul trecut, printre personalitățile invitate la premiera peliculei “Irrational Man”, regizată de Woody Allen.

Anul acesta, la Cannes, Alexandra Dinu s-a întâlnit cu cu Andreea Marin alături de care a pus bazele unui proiect de amploare, derulat începând cu 2018.

Alexandra Dinu are la activ anul acesta două roluri în filme de Hollywood. În luna decembrie, vedeta va putea fi văzută pe marile ecrane în filmul “Unchained”, în care joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich. Urmează apoi rolul principal în thriller-ul “Final Score”, alături de Pierce Brosnan.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments