Alexandra Dinu s-a întors în România

by Cristian Dobre

Din țara tuturor posibilităților, Alexandra Dinu a aterizat înapoi în România. Ea este pregătită să își recucerească publicul autohton, după o bună perioadă de vreme, petrecută în Statele Unite ale Americii și Italia. Fosta soție a lui Adrian Mutu nu a renunțat însă la ambițiile sale profesionale.

Alexandra Dinu are, în continuare, mari ambiții de viitor. Suntem și siguri că va reuși, cu toate că în acestă perioadă, pandemia de coronavirus i-a cam dat unele planuri peste cap. Momentan, ea se bucură de revenirea în țară, unde participă la filmările unui show televizat. Nu a venit singură, ci însoțită de fiul său Mario, în vârstă acum de 18 ani.

Alexandra Dinu s-a întors în România

O cunoaștem de mai bine de 20 de ani, de pe vremea căsătoriei sale cu marele fotbalist Adrian Mutu. Totuși, acum, la aproape 40 e ani, Alexandra Dinu este o femeie foarte schimbată. A rămas la fel de frumoasă, însă personalitatea i s-a modelat de-a lungul anilor și după ce a trăit în trei țări diferite.

„Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma. Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat. Am profitat, apoi, de această perioadă, nesperată, de timp liber pentru a petrece timp alături de mama și de bunica mea, care locuiesc la Catania, în Sicilia. Vara mi-am petrecut-o în Sicilia, unde ni s-a alăturat și Mario, așa că a fost o vară cu totul specială.”, a povestit Alexandra Dinu, în exclusivitate pentru revista VIVA.

Deși, pote cu toții am crezut că mutarea în America a foost la inițiativa iubitului său, iată că Alexandra Dinu neagă vehement acest lucru. Superba blondină este o femeie puternică și ambițioasă, iar decizia plecării a fost pentru a-și atinge propriile țeluri în viață…și chiar a țintit foarte sus, unde alții nici nu îndrăznesc să viseze.

„Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este „visul suprem. În 2013, după un rol de succes în miniseria „Rosso San Valentino, care avea, în medie, 6 milioane de telespectatori pe episod, am primit o propunere de la un producător din Statele Unite de a da o probă pentru filmul „Final Score, cu Pierce Brosnan și Dave Bautista.”, se mândrește actrița.

În continuare, ea susține că și fiul ei a fost încântat de schimbare.

„Am descoperit astfel o lume nouă, copilul meu s-a îndrăgostit efectiv de Los Angeles – cunoștea orașul din jocurile electronice – și visa să joace baschet în America… Mario a început repede să învețe engleza și am considerat atunci că este o experiență bună de trăit, atât pentru mine, cât și pentru el. S-a născut, astfel, o nouă aventură pentru noi… știam că e o industrie complet diferită față de Europa și mi-am dorit foarte mult să o descopăr. Cel mai probabil voi relata toată această experiență într-o carte biografică. (zâmbește) Ulterior, au venit rolurile din „Bullet Head, alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich, dar și cel din „211, alături de Nicolas Cage.”, a mai adăugat Alexandra Dinu, pentru sursa citată.

Ea spune despre fiul său că este o persoană foarte deschisă la schimbare și îi este ușor să se adapteze. Cât despre școală, el își continuă liniștit cursurile, în mediul online, în timp ce descoperă țara sa natală.

Dacă în urmă cu mulți ani, divorțul de Adrian Mutu lăsase urme grave asupra sa, iată că acum se bucură că a rămas cu cel mai de preț cadou din viața sa: fiul ei. Privește lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, iar trecutul a fost lăsat în urmă.

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta.”, recunoaște frumoasa actriță.

A fost dezamăgită și s-a axat strict pe viața sa profesională, a ajuns acea femeie de succes care și-a dorit mereu să fie, dar iată că Alexandra mărturisește sincer că ea crede, în continuare în dragoste și căsătorie:

Facebook Comments