Alesia Sferlea a fost dublu laureată în Top 10, la Gala tenisului de masă românesc 2022!

by Sorin Haut

Familia tenisului de masă românesc s-a reunit la final de an într-un cadru special, pentru a acorda premiile TOP 10 ale anului 2022. Gala a avut loc în Poiana Brașov, iar evenimentul a oferit ocazia de a-i aplauda în direct pe laureați. FRTM a premiat performanța si sportivii au arătat că sunt campioni și la distracție. Printre performerii anului s-a numărat și Alesia Sferlea, legitimată la CSM Arad și antrenată de Cristian Dodean, sportivă în vârstă de doar 15 ani care încheie un an excelent, cu titlu european alături de naționala de cadete, dar și două medalii de bronz la Mondiale, cu naționala și la dublu, tot la nivel de junioare II.

Jucătoarea de la CSM Arad, premiată atât la individual cât și cu naționala

Sferlea este și triplu medaliată balcanică, performanțe cu care a fost desemnată cea mai bună sportivă a CSM-ului în 2022, dar s-a numărat și printre performerii anului la Gala Sportului Arădean. Nu avea cum să lipsească din Top 10 la Gala tenisului de masă românesc, unde apare chiar de două ori în postura de laureată, o dată cu naționala de cadete, pe locul 7 și apoi la individual, pe poziția a opta. Alesia, care din acest an este și componentă de bază a echipei de Superligă a CSM Arad, va face pasul de anul viitor la nivel de junioare.

Gala tenisului de masă românesc 2022:

Locul 1:

Bernadette Szocs

Locul 2:

dublu feminin: Elizabeta Samara/Andreea Dragoman

dublu mixt: Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu

Locul 3:

Elena Zaharia

Eduard Ionescu

Darius Movileanu

Locul 4:

dublu mixt: Camelia Mitrofan/Andrei Istrate

Locul 5:

Adina Diaconu

Locul 6:

Echipa națională feminină U19 – Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari și Andrea Teglas.

Locul 7:

Echipa națională feminină U15 – Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roșu, Cristina Sîngeorzan și Andreea Jifcu

Locul 8:

Iulian Chirița

Bianca Mei-Roșu

Alesia Sferlea

Locul 9:

Echipa națională masculină U19 – Darius Movileanu, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoș Bujor

Locul 10:

Echipa națională masculină seniori – Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Darius Movileanu, Iulian Chirița, Andrei Istrate.

Echipa națională feminină senioare – Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Irina Ciobanu, Tania Plaian, Elena Zaharia.

Facebook Comments