Alesia Sferlea a cucerit argintul național la finala de tenis de masă a liceenilor

by Sorin Haut

Timp de trei zile, Aradul a fost capitala tenisului de masă pentru liceeni, în sala „Mihai Botez-UAV” având loc etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Tenis de masă, fete și băieți, ciclul liceal. Întrecerea a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad (responsabil prof. Rodica Lucian, inspector şcolar de Educaţie fizică şi sport), chiar de Ziua Mondială a tenisului de masă (6 aprilie).

Aradul a urcat pe podium prin Alesia Sferlea, elevă a LPS Arad, care este și sportivă de performanță, legitimată la CSM Arad, componentă a naționalei de junioare. Ea este multiplă campioană și medaliată națională și europeană la diferite categorii de vârstă, făcând parte și din echipa de Superligă a clubului arădean.

Cei mai buni au fost:

Fete – 1.Bianca Cristina Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța); 2.Alesia Sofia Sferlea (LPS Arad); 3.Carmina Găman (CN „Frații Buzești” Craiova)

Băieţi – 1.Horea Ursuț (LPS „Mircea Eliade” București); 2.Robert Alexandru Roşu ( Lic.Tehn. Construcții și Mașini Mioveni- Argeș); 3.Patrick Aghel (CN „Frații Buzești” Craiova).

Facebook Comments