Alertă în vestul țării! Un criminal umblă liber, după ce a înjunghiat mortal un tânăr

by Cristian Dobre

Polițiștii din Timișoara sunt în alertă maximă! Un criminal este liber pe străzi după ce a înjunghiat mortal un tânăr. S-a întâmplat în zona Gării de Nord. Tânărul a fost găsit de un trecător într-o baltă de sânge.

Victima a fost găsită în jurul orei 4 dimineața și s-a dat un apel la 112 unde s-a anunțat că pe unul dintre peroanele Gării de Nord era un bărbat într-o baltă de sânge.

La fața locului au sosit, în primă fază, polițiștii de la Transporturi Feroviare și cei de la Ambulanță, dar bărbatul era deja mort. Au început verificările la fața locului, care au fost îngreunate de faptul că victima nu avea asupra sa niciun act de identitate.

Ce spun presupușii martori

Polițiștii și la Investigații Criminale și cei de la Transporturi Feroviare fac verificări pentru a stabili identitatea bărbatului și pentru a descoperi cine e criminalul, a explicat la Antena 3 jurnalistul Dragoș Boța, de la Pressalert.

Toată lumea este în alertă. Cei care lucrau la barul din zonă au spus că nu au avut niciun client, nu am auzit de niciun scandal. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei altercații și a jafului.

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate