Alege cele mai cautate anvelope 165 70 R14 pe timp de iarnă

by webeditor

Anvelopele de iarnă se pregătesc să fie montate în locul celor de vară, la schimbarea anotimpurilor. Primăvara și toamna, șoferii  înlocuiesc anvelopele, pentru a oferi autoturismului setul de cauciucuri potrivit vremii de afară. Pentru autovehicule de dimensiuni mici sau medii, sunt recomandate cauciucuri iarna 165 70 r14.

Un set de anvelope iarna 165 70 r14 te ajută să parcurgi în siguranță drumuri înzăpezite pe timp de iarnă, cu carosabil ud și alunecos.

Profilul anvelopelor de iarnă este special conceput pentru a înlătura cu eficacitate gheața și zăpada de pe carosabil și pentru a rula în condiții de siguranță pe suprafețe umede și alunecoase.  În astfel de condiții este foarte importantă o aderență sporită acestor cauciucuri de iarnă. firmele care produc anvelope de iarnă le testează în condiții dure climatice, pentru a verifica că acestea sunt adaptate corespunzător anotimpului rece.

Achiziționează online anvelope 165 70 r14

Astăzi nu mai este nevoie să te deplasezi la magazin pentru a achiziționa anvelope de iarnă pentru că le poți comanda direct pe internet. Modelul de cauciucuri 165 70 r14 este destul de comun iar achiziția acestor cauciucuri poate fi făcută direct de pe website-urile magazinelor online de anvelope.

Există diferite branduri care produc cauciucuri 165 70 r14 iarna și poți alege ceea ce te avantajează mai mult. Un set de anvelope 165 70 r14 pentru anotimpul rece te vor ajuta să păstrezi performanțele autoturismului în condiții dificile de iarnă. O întreținere corespunzătoare este strâns legată și de schimbul cauciucurilor. Nu trebuie utilizate pe perioada sezonului rece aceleași cauciucuri pe care le folosești vara. În condițiile unei ierni dificile, cu zăpezi mari și temperaturi scăzute, este de preferat să ai mașina dotată cu anvelope speciale de iarnă și nu cu anvelope all season. Printre cele mai des întâlnite cauciucuri de iarnă cu dimensiuni 165 70 R14 vei putea achiziționa : Armstrong Ski Trac, Viking Vintech, Barum Polaris, Nokian, Kumho WP52.

Dimensiunile anvelopelor 165 70 r14

Achiziția unui set de anvelope 165 70 r14 online nu este deloc dificilă. Trebuie să cunoști exact dimensiunile acestora. Le poți afla citindu-le de pe flancul anvelopei de vară pe care o ai montată pe autoturism sau poți consulta partea tehnică autovehiculului. dacă ai îndoieli referitoare la dimensiunile exacte sau vrei să știi ce indice de sarcină să alegi ori indice de viteză, poți să te adresezi direct magazinului online de unde vei cumpăra anvelopele. Specialiștii din magazin te pot consilia în mod corect referitor la setul de anvelope cel mai potrivit pentru autoturismul tău.

Cauciucurile 165 70 r14 au următoarele dimensiuni : lățimea anvelopei este 165 mm, înălțimea este 70(exprimat procentual) iar R14 este diametrul radial, exprimat în inch. Aceste dimensiuni trebuie respectate strict atunci când achiziționezi online cauciucuri de iarnă.

Indicele de viteză este un alt parametru esențial pentru anvelopele de iarnă. Este de regulă notat sub forma unei litere, arătând viteza maximă admisă pentru autovehicul atunci când este încărcat cu sarcina maximă. Indicele de sarcină indică greutatea maximă suportată de anvelope în timpul rulării și este un alt parametru de care trebuie să ții cont atunci când cumperi anvelope. Și clasa de aderență pe carosabil umed este importantă pentru anvelopele de iarnă, pentru a  fi siguri că beneficiem de siguranță pe drumuri alunecoase.

Calitățile anvelopelor de iarnă 165 70 r 14

Anvelopele de iarnă sunt construite dintr-un material mai flexibil decât cauciucurile de vară. Structura benzii de rulare este diferită, având caneluri mai adânci care permit rularea în deplină siguranță pe un carosabil umed și alunecos. Aceste cauciucuri pentru iarnă sunt perfect adaptate temperaturilor scăzute și se comportă excelent în lunile geroase, în care și temperatura pe parcursul zilei rămâne negativă. Fabricate din cauciuc de calitate îmbunătățit cu diferiți compuși speciali, anvelopele de iarnă sunt perfecte pentru a oferi confort și siguranță în anotimpul rece

Oferte Black Friday anvelope 165 70 r 14

Dacă ai decis să achiziționezi un set nou de anvelope poți alege o ofertă specială de anvelope Black Friday, la prețuri foarte avantajoase. Odată cu venirea anotimpului rece multe magazine online propun de Black Friday cauciucuri de iarnă de la diferiți producători. Este așadar momentul potrivit să cumperi online un set de cauciucuri noi pentru autoturismul tău, la ofertă, fie că e vorba de anvelope buget, medii sau chiar anvelope premium.

Facebook Comments