Albu, după convocarea sub tricolor: „Un vis împlinit”!

by Rusu Flavius

Alexandru Albu este primul fotbalist dat de UTA echipei naționale după 26 de ani! Pe 16 februarie 1994, arădeanul Adrian Ungur, golgeterul Bătrânei Doamne din acea perioadă, era prezent în meciul România – Coreea de Sud 2-1.

”Este un vis îndeplinit, mi-am dorit de când m-am apucat să joc fotbal să îmbrac tricoul echipei naționale. Sunt conștient că această convocare reprezintă un pas important pentru cariera mea, dar știu și că mai e de muncit. Sunt foarte bucuros că munca depusă până acum e răsplătită și îmi doresc să dovedesc că sunt și mai bun. Mă bucur și că am reușit să ajung în echipa națională de la UTA, e un brand important, pentru acest lucru le mulțumesc colegilor, au avut un aport important în evoluția mea, lui ”Mister” Balint, care mi-a acordat încredere de la început, și lui Bogdan Apostu, care m-a sfătuit să iau cea mai bună decizie alegând UTA. Și îi mulțumesc și lui Dumnezeu. Sunt fericit și nu vreau să mă opresc aici!”, a mărturisit Albu.

”În primul rând, sunt bucuros pentru Alex, randamentul lui în tricoul UTA-ei l-a propulsat la echipa națională. Această convocare reprezintă, pentru mine și pentru club, cel mai important semnal că facem lucrurile corect, că muncim bine și că mergem pe drumul cel bun, ne motivează și mai puternic. Mă bucur că UTA are potențialul de a da jucători din postură de nou promovată, nu e la îndemîna oricui”, a punctat antrenorul utist Laszlo Balint. (uta-arad.ro)

Facebook Comments