Albu anunţă prima victorie a UTA-ei, în Liga 1: „Concentraţi şi determinaţi”

by Sorin Haut

UTA a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Poli Iași, din etapa a patra a primei ligi. Cu trei puncte în primele trei jocuri, utiștii sunt deciși să dea totul pentru prima victorie stagională. Alexandru Albu, unul din remarcații echipei arădene în primele jocuri, a vorbit despre confruntarea cu trupa din Copou. Meciul cu ieşenii este programat duminică, ora 18:45 şi se va disputa pe stadionul  „Francisc Neuman”, tot fără spectatori.

”Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Moral, mental, stăm foarte bine și suntem determinați să câștigăm meciul de duminică. Am ratat foarte mult și acest lucru s-a văzut, am acumulat doar două puncte în ultimele două meciuri, pe le-am avut în mână. Dar acum suntem convinși că vom reuși să trecem de acest, hai să-i zicem blestem, și să obținem prima victorie.

Ne simțim bine și fizic, trebuie să fim concentrați și va veni și victoria”, a punctat mijlocașul UTA-ei, precaut în ceea ce-i privește pe ieșeni: ”Au o echipă foarte bună, cu jucători experimentați în defensivă și în față. Nu îi subestimăm, chiar dacă au luat opt goluri în ultimele două meciuri. Trebuie să avem grijă, sunt imprevizibili”. (uta-arad.ro)

Facebook Comments